نخستین شماره از دوماهنامه اطلاع رسانی، آموزشی و تحلیلی فرش دستباف ایران با نام "طره" منتشر شد.

۲۷ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۱ کد : ۵۶۹۰ آخرین اخبار
به گزارش روابط عمومی نشریه "طره "، طره عنوان نشریه ای تخصصی با موضوع فرش دستباف است که با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به صاحب امتیازی و مدیرمسوولی "حمید کارگر" و سردبیری "داود شادلو" در گستره کشوری منتشر می شود.

دوماهنامه

دوماهنامه تخصصی "طره" بر آن است تا با رویکردی نو به فرش دستباف ایرانی به عنوان مهم ترین کالای صادراتی غیر نفتی و با تاکید بر پیشینه هنری آن، بنگرد و تلاش دارد تا بروندادی در خور و شایسته برای فرش دستباف ایرانی باشد و با تاکید بر قدمت دیرینه این کالا و سهم عمده و قابل توجه آن در اقتصاد و صادرات غیر نفتی و همچنین توجه خاص آن به جنبه های فرهنگی هنری این کالا به انتشار درآید

بررسی آخرین رخدادهای حوزه فرش دستباف، معرفی، نقد و بررسی تشکل ها، کتاب ها، پایان نامه ها و پایگاه های اینترنتی مرتبط با فرش دستباف، نگاه تاریخی به این هنر- صنعت، تحلیل های بازار و اقتصاد فرش دستباف از جمله مطالب مورد توجه در "طره" است.

بررسی پیوند میان فرش دستباف و دیگر هنرها، نگریستن به فرش از چشم صاحب نظران در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و هنری، آموزش فنون و شیوه های بازاریابی و تبلیغات از دیگر سرفصل هایی است که در طره به آنها پرداخته می شود.

گردانندگان نشریه "طره" امیدوارند که، با آسیب شناسی نشریات پیشین و بررسی ضعف ها و قوت های تجربه های قبلی و با بهره گرفتن از توان نیروهای متخصص و فعالان حوزه روزنامه نگاری، حضور سزاوار فرش ایرانی را در عرصه مطبوعات به نمایش در آورند.

"گفت و گو با بهمن فرمان آرا درباره فرش و زندگی"، "گزارشی از فرش خاکی هرمز"، "گزارشی از نمایشگاه فرشینه های ابوالفضل شاهی"، "نگاهی به کارنامه انجمن علمی فرش ایران"، "چرایی کاهش صادرات فرش دستباف ایران در دهه گذشته"، "چگونه دست بیگانگان از فرش ایران کوتاه شد؟"، "گذری بر اسناد تاریخی فرش ایران"، "آسیب شناسی پژوهش در فرش ایران" و... از جمله مطالب منتشر شده در شماره یکم "طره" است.

نخستین شماره "طره" به بهای 6 هزار تومان در روزنامه فروشی های معتبر عرضه می شود.

منبـع: روابط عمومی دوماهنامه طــــــــــــره