سخنرانی رئیس مرکز ملی فرش ایران در پژوهشکده فرش دانشگاه

۰۲ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۷:۴۲ کد : ۵۷۱۱ آخرین اخبار
دکتر حمید رضا مومنیان اعلام کرد: با دعوت پژوهشکده فرش دانشگاه، آقای مهندس محمد باقر آقا علیخانی رئیس مرکز ملی فرش ایران ضمن بازدید از پژوهشکده فرش دانشگاه در جلسه نشست صمیمانه با اصحاب فرش دستباف کاشان در محل خانه عطارها حضور یافته و به ایراد سخنرانی پرداختند.
سخنرانی رئیس مرکز ملی فرش ایران در پژوهشکده فرش دانشگاه

رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان گفت: هدف از این دعوت ایجاد آشنایی عمیق تر بین مرکز ملی فرش ایران و بازار فرش کاشان بود. در این مراسم آقای مهندس آقا علیخانی با اشاره به فعالیت های انجام شده در دوره ی مدیریت ایشان به تشریح فضای حاکم بر فرش دستباف در کشور پرداخته و از انعکاس یک سویه نابسامانی ها و پرداختن صرف به مشکلات این حوزه گلایه کردند. رئیس مرکز ملی فرش اظهار داشت: فرش یک مزیت مطلق برای کشور ماست و تنها کالایی است که ایران دارای رهبری آن در بازارهای جهانی است.

مهندس آقا علیخانی ضمن اشاره به مشکلات این حوزه اذعان کرد پرداختن به مشکلات و بیان آن مسئله ای را حل نخواهد کرد و باید به دنبال پیشنهاد راهکارهای اجرایی و مبتنی بر آمار و اطلاعات واقعی باشیم تا از طریق ترسیم افق آینده، استراتژی های پیشرفت تدوین گردد.

ایشان حمایت از تولید کنندگان برای حضور در نمایشگاههای داخلی و خارجی، حمایت از تبلیغات فرش، حمایت از تحقیقات و پژوهشهای کاربردی، پرداخت تسهیلات در قالب تشکلها، اتحادیه ها و ... را جزء برنامه های اساسی مرکز ملی فرش برشمرد وخاطر نشان کرد: باید زیر ساختهای لازم برای تغییر فضا در نظام فرش ایران فراهم گردد.

از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای این سفر، حضور و گفتگوی صمیمانه با گروه آموزشی فرش دانشگاه در جمع اساتید ارجمند و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و سپس بازدید از کارگاههای طرح عظیم بافت فرش عتبات بود.

( ۱ )