صدور موافقت قطعی برای پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان

۰۶ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۳ کد : ۵۷۱۲ آخرین اخبار
تعداد بازدید:۱۲۴۴
اصفهان – خبرگزاری مهر: رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان از موافقت قطعی با تأسیس پژوهشکده فرش ایران توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه خبر داد.
مومنیان به مهر خبر داد:
صدور موافقت قطعی برای پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان

حمیدرضا مومنیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ 12/12/91 با تأسیس پژوهشکده فرش موافقت قطعی به عمل آورد.

وی یادآور شد: این مصوبه طی مکاتبه شماره 27638/22/2 مورخ 30/2/92 توسط معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر نادری منش به دانشگاه کاشان اعلام گردیده است..

رییس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد: با همراهی و همفکری عموم اساتید، دانشجویان و علاقمندان فرش ایران و مساعدت مسئولان ، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر فعالیت های پژوهشی به ویژه پژوهش های کاربردی باشیم.

نظر شما :