دکتر حمیدرضا مومنیان به سمت مشاور رئیس مرکز ملی فرش ایران برگزیده شد

۱۴ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۴:۴۷ کد : ۵۵۸۰ آخرین اخبار
طی حکمی از سوی مهندس محمد باقر آقاعلیخانی رئیس مرکز ملی فرش ایران، دکتر حمیدرضا مومنیان رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان، به عنوان مشاور رئیس مرکز ملی فرش در تدوین سند ملی و راهبردی فرش دستباف ایران منصوب شد.
دکتر حمیدرضا مومنیان به سمت مشاور رئیس مرکز ملی فرش ایران برگزیده شد

در این حکم آمده است:با توجه به توانایی های ارزشمند و دانش و تجربه گرانبهای حضرتعالی و به منظور بهره مندی از همه ظرفیت های علمی و اجرایی در ارایه مشورت های سودمند و ایجاد هماهنگی های لازم به موجب این حکم به عنوان مشاور در تدوین سند ملی و راهبردی فرش دستباف ایران منصوب می شوید.

مومنیان، اکنون رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان و دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

به گفته وی، ارتقای جایگاه سازمانی مرکز ملی فرش ایران به سطح سازمان ملی فرش از اساسی ترین برنامه هایی است که از طریق مراجع ذیصلاح در حال پیگیری است.

مومنیان ابراز امیدواری کرد: با وجود نگرش های جدید و افق های روشنی که در دوره ی اخیر در مرکز ملی فرش ایران فراروی فرش دستباف ایران قرارگرفته است ، شاهد تحولات بنیادین و زیربنایی در فرش باشیم.