نشست دانشجویان کارشناسی ارشد فرش با رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه

۱۱ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۵۶۰۰ آخرین اخبار
نظر به تبدیل وضع و ارتقای مرکز پژوهش فرش به پژوهشکده فرش و اعلام آمادگی این پژوهشکده در راستای تدوین برنامه ها و سیاست های ترغیبی و تشویقی بمنظور ایجاد انگیزه های لازم در دانشجویان رشته فرش دانشگاه، اولین نشست رئیس پژوهشکده فرش و دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه در محل خانه تاریخی عطارها برگزار گردید.

نشست دانشجویان کارشناسی ارشد فرش با رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه

رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد تعامل دوسویه در جهت شناسایی و دسته بندی مشکلات برشمرد و اظهار امیدواری کرد: از طریق ارائه راهکارهای مناسب بتوان نشاط و امید به آینده را در قالب همکاریهای متقابل دانشجویان و پژوهشکده، افزایش داد.

حمیدرضا مومنیان افزود: در این نشست ضمن آشنایی دانشجویان با مأموریت ها و اهداف کانون هماهنگی فرش ایران و پژوهشکده فرش دانشگاه مسائل مختلفی از جمله توجه به نیازهای پژوهشی دانشجویان، آشنایی با رویه ها و ساختارهای پژوهش در کشور و تدوین برنامه های بازدید و تبادل تجربه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این نشست دانشجویان به ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.