148 شرکت‌کننده در هفتمین المپیاد فرش دستباف رقابت می‌کنند

۱۳ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۳:۲۶ کد : ۵۶۲۶
تعداد بازدید:۵۲۳
هفتمین المپیاد فرش دستباف ایرانی در دو مقطع دانش آموزی و دانشجویی از 15 تا 17 اسفند ماه امسال با رقابت 148 داوطلب در کرمان برگزار خواهد شد.
148 شرکت‌کننده در هفتمین المپیاد فرش دستباف رقابت می‌کنند
به گزارش خبرگزاری مهر، هفتمین المپیاد فرش دستباف ایرانی در حالی برگزار خواهد شد که 129 تن از  148 شرکت کننده آن زنان هستند همچنین 88 شرکت کننده در بخش دانشجویی و 60 شرکت کننده دیگر در مقطع دانش آموز هستند.

بر اساس آنچه در گذشته اعلام شده بود این المپیاد در 4 رشته بافت،‌طراحی،‌مواد اولیه و رنگرزی و مرمت برگزار خواهد شد و کمیته داوری این المپیاد را نیز یک کمیته 26 نفره اداره خواهد کرد که متشکل از  9 زن و 17 مرد است.

شایان ذکر است؛ همه شرکت کنندگان این المپیاد در بخش بافت  42 تن به تفکیک 23 دانشجو و 19 دانش آموز ، در بخش طراحی 56 تن به تفکیک 23 دانشجو و 23 دانش آموز، ‌در بخش مواد اولیه و رنگرزی 39 تن به تفکیک 21 دانشجو و 18 دانش آموز و در بخش مرمت 19 تن هستند.

بر اساس اطلاعات آماری هفتمین المپیاد فرش دستباف، بیشترین شرکت کنندگان در رشته های مختلف این المپیاد به غیر از مواد اولیه و رنگرزی زنان هستند به صورتی که تعداد دانشجویان شرکت کننده در این المپیاد به تفکیک جنسیت 72 زن و 16 مرد است همچنین تعداد دانش آموزان به تفکیک جنسیت 57 زن و 3 مرد است.

لازم به یادآوری است که  از بیست استان کشور در هفتمین المپیاد فرش دستباف شرکت کرده اند که استان اصفهان، استان خراسان رضوی، ‌استان خراسان جنوبی و استان تهران بیشترین شرکت کننده های این المپیاد را به خود اختصاص داده اند.

گفتنی است هفتمین المپیاد فرش دستباف ایران  از 15 تا 17 اسفند ماه امسال در استان کرمان برگزار خواهد شد.

در پایان یاد آور می شود: هدف از برگزاری این المپیاد، ایجاد انگیزه برای تحصیل علوم و کسب مهارت‌های علمی دانش‌آموزان و دانشجویان فرش کشور، ارزیابی توان علمی در 2 سطح دانش‌آموزی و دانشجویی، شناسایی دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد و نمونه در سطح کشور، آشنایی بیشتر دانش‌پژوهان هر استان با فرش دستباف استان‌های دیگر و رشته‌های مختلف مرتبط با آن و ترویج فرهنگ فرش‌بافی به عنوان یک فعالیت هنری و سرگرمی برای جوانان است.

نظر شما :