کارگاه کارآفرینی آموزش بافت فرش دانشگاه کاشان راه اندازی شد

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه با همکاری بخش خصوصی، نخستین کارگاه کارافرینی با موضوع آموزش بافت فرش و تابلو فرش به دانشجویان را راه اندازی نمود.

دکتر علیرضا فرجی، هدف از راه اندازی این کارگاه را، افزایش مهارتهای دانشجویان، پربار نمودن اوقات فراغت و کسب درآمد حاصل از کار پاره وقت بویژه برای دانشجویان کم بضاعت ذکر کرد.

وی، با اشاره به اینکه این کارگاه به صورت مجزا آماده ارائه خدمات به دانشجویان خانم و آقاست افزود: بخشی از کارگاه ویژه دانشجویان دختر می باشد که در محیطی امن تحت نظارت استادکاران خانم آموزش دیده و پس از کسب مهارت لازم، در پایان زمان بافت هر رچ از فرش مبلغ 1500 تومان دریافت می نمایند. به گفته وی، بخشی از کارگاه نیز به طور مجزا و در ساعاتی خاص به آموزش بافت تابلو فرش به آقایان می پردازد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این دانشجویان می توانند دارهای تابلو فرش را به خوابگاهها یا منازل خود برده و پس از تکمیل بازگردانند و حق الزحمه بافت خود را دریافت نمایند. لازم به ذکر است این کارگاه جنب نگهبانی درب ورودی دانشگاه کاشان روبروی خوابگاه خواهران مستقر است.

راه اندازی کارگاه کارآفرینی فرش در کاشان

منبع: روابط عمومی دانشگاه کاشان