فرش ایرانی حرف اول جهان را می‌زند / تار و پود قالی دستباف هنر است

معاون دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان اینکه تار و پود قالی دستباف هنر است، گفت: فرش ایرانی حرف اول جهان را می‌زند.
فرش ایرانی حرف اول جهان را می‌زند / تار و پود قالی دستباف هنر است

احمد مؤمنی پیش از ظهر امروز ‌در آیین اختتامیه هفتمین المپیاد ملی فرش دستباف ایران‌ اظهار داشت: دانشگاه شهید باهنر یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور است که اکنون حدود 20 هزار دانشجو و 600 عضو هیئت علمی فعال دارد.

مومنی با اشاره به اینکه با وجود همه کاستی‌ها، قالی دستباف ایران حرف اول را در دنیا می‌زند، ابراز داشت: فرش دستباف به عنوان محصولی چند بعدی دارای جنبه‌های هنری، اجتماعی، فرهنگی و تکنیکی، زنده‌ترین هنر ملی ایران به شمار می‌رود.

وی عنوان کرد: ‌فرش با فرهنگ، هنر، خلاقیت و تاریخ انسان ارتباط دارد و ایران اسلامی در راستای این هنر از پیشینه ارزشمندی برخوردار است.

مومنی با اشاره به اینکه فرش‌های ماشینی هجمه فرهنگی برای ایران است، زیرا اصالت فرش را می‌گیرد، گفت: برای جلوگیری از این موضوع باید دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و دولتمردان بیشتر به این هنر اندیشه کنند.

وی ابراز داشت: برگزاری چنین همایش‌هایی باید رهاورد و دستاوردهایی برای قشر دست‌اندرکار حوزه فرش در پی داشته باشد.