88 دانشجو در المپیاد فرش دستباف ایران شرکت کردند

دبیر هفتمین المپیاد ملی فرش دستباف ایران گفت: 88 دانشجو در مرحله کشوری المپیاد ملی فرش دستباف ایران شرکت کردند.
88 دانشجو در المپیاد فرش دستباف ایران شرکت کردند
مرتضی لطفی افشار امروز در اختتامیه هفتمین المپیاد ملی فرش دستباف ایران تصریح کرد: مرحله استانی این المپیاد دی و بهمن امسال در 13 استان کشور برگزار شد که در نهایت 88 دانشجو و 60 دانش آموز منتخب به مرحله کشوری راه یافتند.

وی افزود: راه یافتگان به مرحله کشوری المپیاد ملی فرش دستباف 15 و 16 اسفندماه جاری در کرمان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دبیر هفتمین المپیاد ملی فرش دستباف ایران بیان داشت: دانشجویان در چهار گرایش رنگرزی، بافت، مرمت و طراحی و دانش آموزان در سه گرایش طراحی، بافت و رنگرزی با یکدیگر رقابت کردند.

لطفی افشار ادامه داد: 16 داور کارهای هنری دانش آموزان و دانشجویان شرکت کننده در هفتمین المپیاد ملی فرش دستباف ایران را داوری کردند.

لازم به ذکر است، کرمان از دیرباز یکی از مراکز اصلی و مشهور بافت فرش دستباف در ایران بوده است و قالی کرمان شهرت جهانی دارد.