بافت تابلو فرش یادمان شهدای جهاد علمی توسط اساتید و دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۵:۰۱ کد : ۵۶۹۷
تابلو فرش یادمان شهدای جهاد علمی کشور، در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در دانشگاه شهرکرد، توسط اساتید و دانشجویان دانشکده هنر این دانشگاه، طراحی، بافته و به سازمان انرژی اتمی ایران اهداء می شود.
شهرکرد/

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:

در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور، تابلو فرش یادمان شهدای جهاد علمی، منقش به تصاویر شهیدان دکتر شهریاری، دکتر علی محمدی، مهندس احمدی روشن، مهندس رضایی نژاد و شهید قشقایی، توسط اساتید و دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد طراحی و در حال بافت می باشد، در خاتمه کار نمایشگاه به سازمان انرژی اتمی ایران اهداء می شود.

گفتنی است طراحی این تابلو فرش نفیس توسط آقایان اسماعیل کمالی و محسن دادوند، از اساتید دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد انجام و توسط خانم ها مهسا داوری، مریم اسماعیل زاده، نجمه برخورداری و فهیمه اسماعیلی بافته شده است.

همچنین نگارگری تصاویر شهداء در این پروژه هنری، توسط روح اله جهان بین، از اساتید دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد انجام شده است.
بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور، از 7 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه شهرکرد برپا شده و تا 11 اردیبهشت دایر خواهد بود./س